Onkologi mūs jau sen ir brīdinājuši! Nekavējoties pārtrauc ēst šos pārtikas produktus - Tie izraisa vēzi! - Mirklis Tev
Interesanti

Onkologi mūs jau sen ir brīdinājuši! Nekavējoties pārtrauc ēst šos pārtikas produktus – Tie izraisa vēzi!

Onkologi ar ekspertiem šajā jomā domā, ka vēzis kā tāds ir komplekss kopums daudzām tipa slimībām. To var radīt ļoti daudzas lietas : slikts uzturs, tabaka, gēni, dzīvestils, vides saskarsme ar ķimikālijām vai par radiācijas. Pētījumi uzrāda, ka slikts uzturs, kā arī mazkustīgs dzīvesveids ir tas, kas šo risku palielina visvairāk. Arī pasaules vēža pētniecības fonds ir atzinis, ka teju 20% no amerikāņu vēža gadījumiem ir saistīties bezdarbību un sliktu uzturu.

Saraksts ar sešiem ēdieniem, ko pavisam noteikti vajadzētu izslēgt no savas ēdienkartes jau tagad!
1. Pirmajā un pašā riskantākajā vietā ietilpst kūpināta un marinēta pārtika
Ja regulāri ēdat šāda tipa pārtiku, tas ir daudz sliktāk nekā spējat iedomāties. Pats gaļas kūpināšanas process gaļā atstāj neskaitāmus toksīnus un tas veselībai ir vairāk kā kaitīgi.

Ja runa iet par marinētu pārtiku, tajos ir daudz dažādi nitrāti, kas mainās līdz pat N-NITROZEI un tas izraisa vēzi. Visi šie produkti ir pilni ar konservantiem, bet vai zināt kāpēc? Tas tikai tādēļ, lai produkts stāvētu maksimālu ilgi, taču vai maz apzināties cik kaitīgi tas ir veselībai?

2. Kartupeļu čipsi
Šie čipsi tiek izgatavoti ļoti lielā karstumā, un tas rada milzīgu daudzumu kancerogēnus un akrilamīdus. Pat internacionālie žurnāli par vēzi ir norādījuši, ka čipsi var izraisīt prostatas, olnīcu, gremošanas un krūts vēzi. Ikviens zina, ka šīs mikroshēmas ir kaloriju slodzes, sāls un tauki, kuri izraisa aptaukošanos, hipertensiju un izraisa paaugstinātu holesterīna līmeni.

LASI VĒL : Tievē, Kamēr Guli! Izdzer Glāzi Šī Dzēriena Pirms Gulētiešanas Un Katru Rītu Piecelies Ar Mazāku Svaru!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā


loading...