Tu To Visticamāk Nezināji! Nekad Neēd Gurķus Un Tomātus Vienos Salātos - Tas Ir Bīstami - Mirklis Tev
Interesanti, Veselība

Tu To Visticamāk Nezināji! Nekad Neēd Gurķus Un Tomātus Vienos Salātos – Tas Ir Bīstami

Vienīgais kritērijs, taisot salātus, cilvēkiem visbiežāk ir garšīgas sastāvdaļas, taču, par spīti garšai, ir arī citas lietas, kas būtu jāievēro.

Daži produkti salātos neiet kopā, piemēram, tomāti un gurķi. Katram no šiem dārzeņiem ir savs sadalīšanās ilgums, un balsoties uz ajūrvēdu, pirms salātu taisīšanas ir jāzina katras sastāvdaļas sadalīšanās ilgums, jo salātos visiem produktiem tam jābūt vienādam.

Sajaucot sastāvdaļas, kas sadalās gan ātri, gan lēni, nav laba ideja, jo vieglākās sastāvdaļas izies cauri zarnām, kamēr citas tikai kārtīgi tiek sagremotas.

Tas izraisīs ēdiena fermentāciju, kas var saindēt visu organismu. Tas novedīs līdz palēninātai gremošanai un cukuru un cietes fermentācijai, kas neļaus izbaudīt maltītes kā agrāk. Turklāt fermentācijas process var izraisīt gāzes, uzpūšanos un sāpes vēderā, kā arī citas zarnu problēmas.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu


loading...